Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Enveloppen Drukken met Uw Logo - Revitaliseer uw Merk

Enveloppen

Enveloppen zijn een cruciale component van uw huisstijl en kunnen goed gebruikt worden voor correspondentie en direct mail.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Drukwerk met afloop is beschikbaar zodat uw envelop panelen en flappen volledig in kleur bedekt kunnen worden. Ons zelfklevende enveloppen zijn uitstekend geschikt voor Laser en Inkjet printers.

Veel Gestelde Vragen

1. Is de klep zelfklevend op de envelop?

Ja, het is snel en gemakkelijk. Verwijder de afdekstrip en sluit de klep van de envelop.

2. Wat is de positie van het venster op de envelop?

Elke envelop heeft 3 opties: aan de rechterkant, aan de linkerkant, of geen venster. Een grafische weergave van elke optie is beschikbaar op de enveloppen startpagina.

3. Hebben jullie sjablonen voor enveloppen?

Op onze website kunt u sjablonen voor elke envelop inclusief vensterpositie.Eenvoudig klik op sjablonen op de bovenste navigatiebalk, selecteer het juiste sjabloon en download het bestand in AI,PSD-, of PDF. Houd u aan de richtlijnen voor het plaatsen van het juiste bestand: blauwe lijn is de veilige zone waar u alle cruciale elementen zoals tekst en logo's moet plaatsen. De rode zone is waar de envelop zal worden teruggebracht tot de uiteindelijke grootte, en de zwarte zone is het afloopgebied, waar de achtergrond moet worden uitgebreid tot. Verwijder de sjabloonlaag van uw bestand voorafgaand aan het uploaden.

4. Heeft u bestaande achtergronden die ik voor mijn enveloppen kan gebruiken?

Er zijn verschillende vooraf ontworpen sjablonen en achtergronden beschikbaar in onze Advanced Designer ontwerpprogramma.Selecteer het gewenste ontwerp en personaliseer uw ontwerp en pas het desnoods aan voordat u de bestelling plaatst.

5. Kan ik een voorbeeld van een envelop ontvangen ?

Door het bestellen van een gratis proefpakket van onze website, ontvangt u C5 en C6 enveloppen. Het pakket bevat ook enkele van onze meest populaire producten zoals visitekaartjes, folders, ansichtkaarten, wenskaarten, bladwijzers en nog veel meer.

6. Wat zijn de verschillende enveloppen formaten die ik kan bestellen?

De beschikbare afmetingen voor enveloppen zijn C6 (162mm x 114mm), DL (220mm x 110mm), C5 (229mm x 162mm), en C4 (229mm x 324mm).

7. Hoe kan ik meer dan 2500 enveloppen bestellen?

Meer dan 2500 enveloppen bestellen is eenvoudig. Plaats simpelweg zo veel artikelen desgewenst in uw winkelwagentje tot de gewenste hoeveelheid is bereikt en rond de bestelling af. Als u bijvoorbeeld 10.000 enveloppen wilt, dan moet u 4 x 2500 bestellen. En vergeet niet wat briefpapier te bestellen als je toch bezig bent!

8. Wat is de doorlooptijd voor enveloppen?

De doorlooptijd voor enveloppen is 6 werkdagen. Daarnaast hanteren wij 2-4 werkdagen levertijd.Zie onze levertijd pagina op onze site voor meer informatie. De meest nauwkeurige printtijd zal pas getoond worden als u alle printopties voor uw bestelling instelt. De Levertijd begint nadat uw bestelling goedgekeurd en betaald is.Eventuele problemen met de ingediende bestanden en/of betaling kan uw bestelling vertragen, dus zorg ervoor dat uw bestanden printklaar zijn.

9. Wat betekent afloop voor mijn enveloppen?

Afloop is de rand van het ontwerp wat in de laatste snijfase afgesneden wordt. Uw product wordt geprint met een 4mm afloop en vervolgens afgesneden. Daarom moet de afbeelding of achtergrond verder reiken dan het daadwerkelijke ontwerpkaders, omdat je anders witte strepen of scheve grenslijnen krijgt. Bekijk Sjablonen Downloaden en gebruik ze om te zorgen dat uw afloop correct is.Meer informatie is ook onder Bestanden Voorbereiden beschikbaar.

10. Welke papiersoort is beschikbaar voor enveloppen?

De papiersoort voor enveloppen is 100 g Natural Premium Offset, die is dikker en zwaarder dan de standaard printer papiersoort. Deze duurzaam papier is nog altijd lichtgewicht genoeg want als het gaat om posten, hoe zwaarder het papier, hoe duurder de verzendkosten dus waarom besteden meer dan nodig?