Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Ontwerp & Druk uw presentatie mappen Gemakkelijk Online

Presentatie Mappen

Presentatie Mappen zijn een essentiële middel voor uw verkoop arsenaal. Ze zijn een effectief promotie middel en ideaal voor zakelijke bijeenkomsten.

Hoog kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar. Presentatie Mappen hebben een rechter flap met een visitekaartjes gleuf. Meerdere flappen opties beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Wat zijn de flappen opties voor mappen?

Meerdere flappen opties beschikbaar : Gelijmd Steekvak, Los Steekvak en Koppeling Steekvak.

2. Is het mogelijk om een visitekaartje gleuf in mijn presentatie map te hebben?

Presentatie Mappen hebben een rechter flap met een visitekaartjes gleuf.

3. Wat zijn de beschikbare afmetingen voor presentatie mappen?

GotPrint biedt presentatie mappen in zes verschillende formaten en pocket-opties:

  • A5 (159mm x 220mm-Gelijmd Steekvak)
  • A5 (159mm x 220mm-Los Steekvak)
  • A5 (159mm x 220mm-Koppeling Steekvak)

  • A4 (215mm x 310mm-Gelijmd Steekvak)
  • A4 (215mm x 310mm-Los Steekvak)
  • A4 (215mm x 310mm-Koppeling Steekvak)

4. Welke papiersoort raadt u aan voor Presentatie Mappen?

Wij bieden keuze uit 2 papier voorraad: 300 g Naturel Premium Offset of 300 g Glans 2 Kanten + UV Hoog Glans.

5. Kunt u mij voorbeelden van uw mappen sturen ?

Door het bestellen van een gratis proefpakket van onze website, ontvangt u een voorbeeld van onze A5 presentatie mappen. Het pakket bevat ook enkele van onze meest populaire producten zoals visitekaartjes, folders, ansichtkaarten, wenskaarten, bladwijzers en nog veel meer.

6. Welke hoeveelheden kan ik bestellen voor presentatie mappen?

Wij bieden hoeveelheden van 500, 1000 en 2500. Moet u grotere hoeveelheden hebben, dan kunt u simpelweg meerdere artikelen aan uw bestelling toevoegen.

7. Wat betekent afloop voor mijn presentatie mappen?

Afloop is de rand van het ontwerp wat in de laatste snijfase afgesneden wordt. Uw product wordt geprint met een 4mm afloop en vervolgens afgesneden. Daarom moet de afbeelding of achtergrond verder reiken dan het daadwerkelijke ontwerpkaders, omdat je anders witte strepen of scheve grenslijnen krijgt. Bekijk Sjablonen Downloaden en gebruik ze om te zorgen dat uw afloop correct is.Meer informatie is ook onder Bestanden Voorbereiden beschikbaar.

8. Kunt u kleurmatch garanderen?

Wij kunnen geen 100% kleurmatch garanderen, echter wel 85% door de drukpersen die wij gebruiken. Er kan dus een 15% kleurverschil in uw eindproduct zijn.Wij raden aan om gebruik van intens blauw en rode kleuren enigzins te beperken.

9. Welke document formaten kunnen aan de presentatie toegevoegd worden?

Onze presentatie mappen passen perfect bij ons A4 en A5 briefpapier. Dat maakt het makkelijk om belangrijke informatie toe te voegen.De steekvakken bieden ook de mogelijkheid om marketing materiaal zoals folders, flyers, bladwijzers enz toe te voegen.Gebruik presentatie mappen als onderdeel van uw marketing materiaal.

10. Is het mogelijk om de binnenkant van de presentatie mappen af te drukken?

Dat is mogelijk.Op die manier, kunt u een mooi ontwerp rondom uw presentatie map maken en uw bedrijf en diensten op een interessante manier aan uw klanten overbrengen.