Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Notitieblok Drukwerk in kleur om uw bedrijf te promoten

Notitieblokken

Notitieblokken zijn een geweldig en absoluut noodzakelijk kantoormiddel voor memo's en notities en kunnen u helpen uw bedrijf te promoten.

Hoge kwaliteit, full-colour, offset drukwerk verkrijgbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Waarom is er slechts een papiersoort optie voor notitieblokken?

Wij bieden onze 100 g Naturel Premium Offset als beste optie omdat dit papier uitstekend beschrijfbaar is.

2. Wat zijn enkele van de toepassingen voor notitieblokken voor een klein bedrijf als het mijne?

Notitieblokken zijn een geweldig en absoluut noodzakelijke kantoormiddel voor memo's en notities en kunnen ook u helpen uw bedrijf te promoten. Of u nu wilt schetsen, belangrijke informatie noteren of brainstormen; notitieblokken zijn onmisbaar. Gepersonaliseerde notitieblokken vormen een geweldig promotiemiddel voor uw bedrijf. Deel ze uit aan klanten en elke keer als ze de notitieblok gebruiken, worden ze herinnerd aan uw bedrijf.

3. Welke andere producten kan ik bestellen naast mijn notitieblok voor een professioneel marketing pakket?

Combineer uw notitieblokken met passende zakelijke producten, zoals briefpapier, enveloppen, en visitekaartjes.

4. Kunnen kladblokken worden besteld, hetzij in landschap of staand oriëntatie?

Beide opties zijn beschikbaar en zijn afhankelijk van uw ontwerp. Sommige Kladblok afmetingen zijn al ingesteld als verticaal of horizontaal.

5. Hoeveel bladzijden zijn hebben uw Kladblokken?

Onze notitieblokken zijn beschikbaar in 50 of 100 bladzijden.

6. Welke hoeveelheden zijn beschikbaar voor notitieblokken?

De hoeveelheden variëren van 100 tot 2000.

7. Welke bestandstypen accepteren jullie?

Wij accepteren de volgende bestandsformaten: .TIF, .TIFF, .EPS, .AI, .PSD, .BMP, .GIF, .JPG, .PNG, .PDF.

8. Wat is de doorlooptijd voor notitieblokken?

Het aantal dagen na goedkeuring en verwerkte betaling bedraagt 5 werkdagen productietijd + 3 à 4 werkdagen levertijd.In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.Door ervoor te zorgen dat uw ontwerp drukklaart voorkomt u eventuele vertragingen.

9. Welke proefopties zijn beschikbaar voor mijn notitieblokken?

De beschikbare drukproef opties zijn de online drukproef en de handmatig drukproef. Voor de Online screen Proef moet u controleren of uw bestanden printklaar zijn. U krijgt een voorbeeld te zien van uw ontwerp en u keurt het vervolgens goed of af. Eenmal goedgekeurd worden uw bestanden vervolgens direct naar de printers gestuurd. Voor de Handmatige Proefdruk kunt u uw bestanden uploaden en worden deze door ons gecontroleerd om vast te stellen of ze printklaar zijn. Als er problemen zijn, zullen we u hiervan op de hoogte brengen en kunt u uw bestanden aanpassen en opnieuw uploaden. Wij sturen u vervolgens een proefdruk voor u om goed te keuren binnen 24uur.

10. Ik heb geen ontwerpprogramma, kunt u mijn notitieblokken ontwerpen?

Sinds wij een drukkerij zijn, kunnen wij u niet helpen met ontwerpen van uw bestanden. Echter, bieden wij hulpmiddelen op onze website: gebruik onze Advanced Designer online programma om makkelijk te ontwerpen ook wanneer u geen kennis heeft van grafisch ontwerp. Het is snel en gebruiksvriendelijk.Eenmaal gedaan, plaats simpelweg uw bestelling.