Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Raamstickers & Stickers Drukwerken Zijn Perfect voor U

Raamstickers

Raamstickers kunnen op elk schoon, plat oppervlak geplaatst worden zoals: glas, muren en het raam van uw bedrijfs auto. Onze ondoorzichtige raamstickers hebben een lage kleeflaag op de achterkant, waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en net zo gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Hoge kwaliteit, full-colour drukwerk op enkelzijdig 296 g Wit Gekalandeerd Vinyl in verschillende maten beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Waar worden de Raamstikers op gedrukt?

De stickers worden gedrukt op hoge kwaliteit 296 g Wit Gekalanderd Vinyl. De Wit Gekalanderd Vinyl is een dik en stevige materiaal met een kleverige achterkant. Dit vinyl is mat en zal zorgen voor veel aandacht. De achterkant heeft een licht klevende laag waardoor het makkelijk aan te brengen en te verplaatsen is.

2. Wat is de doorlooptijd voor Raamstickers?

Het aantal dagen na goedkeuring en verwerkte betaling bedraagt 3 werkdagen productietijd + 3 à 4 werkdagen levertijd. In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.Door ervoor te zorgen dat uw ontwerp drukklaart voorkomt u eventuele vertragingen.

3. Wat zijn de beschikbare maten van Raamstickers?

Onze Raamstickers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: A2 (420mm x 594mm), A1 (594mm x 841mm), en A0 (1189mm x 841mm).

4. Kunnen Raamstickers dubbelzijdig worden afgedrukt en buiten gebruikt?

Raamstickers worden enkelzijdig geprint en kunnen op alle schone, platte oppervlaktes aangebracht worden zoals glas, muur, en autoVensters.

5. Hoe lang gaan de Raamstickers mee?

Onze stickers zijn bestand tegen hitte, water en slijtage, de normale levensduur is ongeveer 2 jaar.

6. Aan welke kant van de Raamsticker wordt de lijm aangebracht?

De lijm wordt aan de achterzijde geplaatst.De achterkant heeft een licht klevende laag waardoor het makkelijk aan te brengen en te verplaatsen is.

7. Wat betekent afloop voor mijn Raamstickers?

Afloop is de rand van het ontwerp wat in de laatste snijfase afgesneden wordt. Uw product wordt geprint met een 4mm afloop en vervolgens afgesneden. Daarom moet de afbeelding of achtergrond verder reiken dan het daadwerkelijke ontwerpkaders, omdat je anders witte strepen of scheve grenslijnen krijgt. Bekijk Sjablonen Downloaden en gebruik ze om te zorgen dat uw afloop correct is.Meer informatie is ook onder Bestanden Voorbereiden beschikbaar.

8. Kan ik maten bestellen die niet op de website staan aangegeven?

We kunnen alleen de afmetingen weergegeven op onze website produceren.

9. Kan ik Raamstickers op getint glas gebruiken?

Raamstickers Ze kunnen op alle schone, platte oppervlaktes aangebracht worden inclusief (getinte) glas, muren, en autoramen.

10. Zal mijn Raamsticker in dezelfde kleuren als mijn bestand printen?

Wij garanderen conform de industrie standaard tot 85% kleurmatching.