Wij raden u aan de laatste versie van uw browser te gebruiken. om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot alle prestaties en functies op onze website. U kunt mogelijk niet alle functies en opties van deze website gebruiken met uw huidige browser versie

Klik hierop om éen van de volgende browsers te downloaden: Microsoft Edge,Google Chrome,Mozilla Firefox,Apple Safari
Premium Raamklevers afdrukken Voor Al Uw Reclame

Raamklevers

Raamklevers zijn een geweldige manier om reclame op een glas oppervlak te plaatsen met behulp van statische lading. Onze ondoorzichtige statische stickers vormen een oogverblindende vertoning voor voorbijgangers. Makkelijk te verwijderen en te verplaatsen.

Hoge kwaliteit, full-colour drukwerk op enkelzijdig 370 g Wit Statisch Vinyl en in verschillende maten beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1. Waar dienen Raamklevers voor?

Raamklevers zijn net als posters een geweldige manier om reclame maar dan op een glas oppervlak te plaatsen met behulp van statische lading. Onze ondoorzichtige Raamklevers vormen een oogverblindende vertoning voor voorbijgangers.Ze zijn erg makkelijk te verwijderen of te verplaatsen, zonder dat er vlekken achterblijven.

2. Kan het venster zich vastklampt buiten worden gebruikt?

Het wordt aangeraden om de Raamklevers binnen te gebruiken, maar het is ook mogelijk om ze buiten te gebruiken afhankelijk van de weersomstandigheden. De normale levensduur van een raamklever is ongeveer 2 jaar.

3. Zijn Raamklevers herbruikbaar?

U kunt heel gemakkelijk de Raamklevers plaatsen en ze weer afhalen als dit nodig is. Dat is handig wanneer u een andere product ter promotie wil laten zien, of de raamklever voor afwisseling te verplaatsen.

4. Hoe worden de Raamklevers verzonden?

Ze worden opgerold en verzonden in een kartonnen buis.

5. Wat is de doorlooptijd voor Raamklevers?

Het aantal dagen na goedkeuring en verwerkte betaling bedraagt 3 werkdagen productietijd + 3 à 4 werkdagen levertijd. In het geval van problemen met uw bestanden of betaling, kan uw bestelling vertraagd worden.Door ervoor te zorgen dat uw ontwerp drukklaart voorkomt u eventuele vertragingen.

6. Hoe kan ik mijn Raamklevers online makkelijk ontwerpen?

Gebruik onze Advanced Designer online programma om makkelijk te ontwerpen ook wanneer u geen kennis heeft van grafisch ontwerp. Het is snel en gebruiksvriendelijk. Eenmaal gedaan, plaats simpelweg uw bestelling.

7. Aan welke kant van de klaamklever zal de lijm worden aangebracht?

De lijm wordt toegepast op de tegenovergestelde kant van uw ontwerp. Let op dat uw ontwerp niet op de statische zijde gedrukt wordt. Houdt er rekening mee dat uw ontwerp alleen zichtbaar is aan de kant van de oppervlakte waar het bevestigd is.

8. Hoeveel afloop moet mijn ontwerp hebben?

Wij vragen 4 mm afloop aan elke kant, of 8 mm aan hoogte en 8 mm aan breedte toe te voegen.

9. Wat is de aanbevolen manier om weer te geven venster vastklampt?

Onze raamklevers kunnen op zowat elk glad oppervlak aangebracht worden, zoals ramen, spiegels, enz. Wij adviseren een kleine hoeveelheid water op de oppervlakte te sproeien, voor u de raamklever aanbrengt.

10. Op welk materiaal worden mijn Raamklevers gedrukt?

Raamklevers worden enkelzijdig op 370 g Wit Statisch Vinyl gedrukt.Dit betrouwbare vinyl zal goed blijven hangen, mits het correct is aangebracht.